Expo gemeentelijke aanwinsten in Oudheidkamer

In de Oudheidkamer start zaterdag 1 september om 14 uur de expo ‘Gemeentelijke aanwinsten 2018’.

Gevraagd is voor de opening dorpswethouder Daan de Haas. 2e voorzitter Kor van der Glas zal de bijeenkomst inleiden en samensteller Adri den Boer zal bij een rondgang een eerste toelichting geven. U bent ook van harte welkom! Na het gebeuren op zolder wordt in de koffieruimte de film van Dick Groenendal over de bouw van het Raadhuis van 1988 gestart. Bij de aanwinsten zitten kop en schotels met Nieuwerkerks gemeentewapen, en op de schoteltjes staat de maker Goedewaagen Gouda. De HVN heeft geen idee van de ouderdom, wie wel?

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.