Disco ! tijdens de Vlootschouw Nieuwerkerk aan den IJssel

Zaterdag 15 september is het weer zover, de jaarlijkse Vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op een ponton, dat in het “Wijde Gat” ter hoogte van de Polderdreef/Veldewater zal komen te liggen, zullen diverse bekende en lokale artiesten optreden.

Het thema zal dit jaar DISCO zijn. En dit thema stond ook op voor de geplande editie van 2017, echter deze vlootschouw werd toen afgelast in verband met het toen slechte weer. Als goedmakertje voor de Zuidplas sloegen Stichting Evenement en de Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker de handen ineen en organiseerde zij het grootse succesvolle kerstevent op het Raadhuisplein die ook dit jaar weer zal gaan plaatsvinden. De organisaties zijn voor dit eindejaarsevenement achter de schermen ook al druk bezig.

De jaarlijkse Vlootschouw hoopt weer veel publiek te trekken door te trakteren op een gevarieerd aanbod van vele optredens. Na de start om 13:00 uur door de Kinderburgemeester van de Zuidplas verzorgen Vrijwilligers van Speeltuinvereniging de IJsselkids diverse spelletjes waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.  Om er een echte vlootschouw van te maken verwacht men ook dit jaar wederom veel deelnemers met een boot. Voor de mooiste boot en mooiste versierde huis is dit jaar ook weer een prijs te winnen.  Naast het Shantykoor “De Moordtzangers”, dansoptredens van eXplosiondane, optredens van Afslag 9, en diverse DJ’s zullen er ook modelboten aanwezig zijn. Bij diverse kramen zullen er vele snacks verkrijgbaar zijn. Het avondprogramma zal onder andere bestaan uit 2 grootse lasershows van RDV-Laserevents.

vlootschouw editie 2016 trok veel publiek

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.