Onderzoeksbureau looft beloning uit voor gouden tip oorzaak brand Johannahoeve

Met een oproep in diverse regionale kranten probeert onderzoeksbureau Stekelenburg uit Breda tips en inlichtingen te verkrijgen over de oorzaak van de grote brand in de Johannahoeve aan de S’Gravenweg in Capelle aan den IJssel afgelopen woensdag 20 juni.

In de oproep is ook te lezen dat er een beloning uitgeloofd zal worden voor de tip die zal leiden tot het bekend worden van de oorzaak van deze brand. Restaurant Johannahoeve brandde woensdag 20 juni volledig af. Brandweer en andere hulpdiensten waren uren bezig de monumentale boerderij gecontroleerd te laten afbranden nadat duidelijk werd dat de boerderij niet meer te redden was van de vuurzee. Restaurant Johannahoeve, net over de grens met Nieuwerkerk aan den IJssel aan de ‘S-Gravenweg in Capelle sloot in januari dit jaar zijn deuren nadat het is failliet was verklaard. Financieel was het openhouden van het restaurant niet meer op te brengen. De van oorsprong woonboerderij diende al ruim 40 jaar als restaurant en stond goed bekend in de omgeving, mede door de mooie locatie. Naast het restaurant was de locatie ook te huur voor bruiloften, feesten en partijen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.