Donderdag gaat hij open, de nieuwe Turkse bakkerij in winkelcentrum Dorrestein

Men heeft er even op moeten wachten maar aanstaande donderdag 19 juli is het zo ver. Dan opent Arzu Bakkerij zijn deuren in winkelcentrum Dorrestein. In het voormalige pand van Goedkoper Eten Zuidplas zal deze Turkse Bakkerij 6 dagen per week open zijn.

Op social media werd er de afgelopen weken druk gespeculeerd over de opening van deze bakkerij. Eerder meldden wij u dat de Zwijndrechtse eigenaar begin juli de deuren al zou openen, echter de verbouwing van het pand en de inrichting van de winkel nam meer tijd in beslag dan was gedacht, maar vandaag liet de winkeleigenaar weten donderdag zijn  deuren te openen voor het winkelend publiek. De verse turkse broden, en pizza’s zullen altijd vers klaar staan om te worden meegenomen, maar u kunt er ook terecht voor Kapsalon, hotwings en Kabab.                                                                                                                                                                    Arzu, deze naam betekent verlangen, is nog op zoek naar medewerkers en zal binnenkort actief reclame gaan maken om personeel te werven en om meer naamsbekendheid te krijgen in Nieuwerkerk. De winkeliersvereniging is enthousiast met deze aanwinst in het winkelcentrum en gezien de reacties op social media lijkt ook Nieuwerkerk zich al warm te gaan lopen de winkel te bezoeken.

Arzu Bakkerij is te vinden in winkelcentrum Dorrestein en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur- 20:00 uur en zaterdag 08:00 uur – 20:00 uur.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.