Vanaf woensdag geen openbaar vervoer

De bemiddelingspoging in het Cao conflict in het openbaar streekvervoer is mislukt, dit houdt in dat de landelijke staking in het regionale vervoer vanaf aanstaande woensdag doorgaat en er dus ook in onze regio geen openbaar vervoer beschikbaar zal zijn.

Het personeel in het streekvervoer heeft een conflict met de werkgevers over onder meer werkdruk en salaris. Een punt van het conflict is ook dat er volgens de chauffeurs onvoldoende tijd zou zijn voor sanitaire stops. De staking zal in eerste instantie voor 72 uur gelden, mocht er dan nog geen goed resultaat op tafel liggen dan kan de staking verlengd worden voor onbepaalde tijd. De treinen rijden overigens wel gewoon.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.