Vandalen slopen auto, politie zoekt getuigen

De eigenaar van een auto die geparkeerd stond aan de Hunze in Nieuwerkerk aan den IJssel keek zondagmorgen wel heel vreemd op toen deze zijn auto zag staan. De auto was zwaar beschadigd.

Het lijkt erop dat onbekenden over de auto hebben gelopen. Naast schade aan de motorkap is ook de voorruit vernield. Dit zal plaats moeten hebben gevonden tussen zaterdagavond 23 juni  19:00uur en zondagmorgen 24 juni 07:45 uur.
De politie roept mensen die iets hebben gezien, gehoord of wellicht camerabeelden hebben zich te melden via 0900-8844. Buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel heeft in de wijk Esse een bericht doen uit gaan in de hoop dat getuigen zich melden.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.