Gemeentesecretaris Caroline Bos verlaat gemeente Zuidplas

Gemeentesecretaris Caroline Bos neemt met ingang van 23 mei 2018 afscheid van de gemeente Zuidplas. Zij zal haar loopbaan elders voortzetten. De reden van vertrek is een verschil van inzicht over de doorontwikkeling van de organisatie.

De gemeente kent Caroline als een resultaatgerichte, besluitvaardige, analytische, enthousiaste en deskundige directeur. Caroline wil alle medewerkers, raadsleden en collegeleden van Zuidplas bedanken voor de mooie resultaten die zijn neergezet de afgelopen jaren. Het college van Burgemeester en Wethouders van Zuidplas heeft waardering voor haar inzet en betrokkenheid en wenst haar alle goeds voor de toekomst.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.