Verbranden tuinafval zorgt voor veel rookontwikkeling kruising Kerklaan

De brandweer Nieuwerkerk aan den IJssel werd zondagavond 7 januari gealarmeerd voor een brandgerucht in de omgeving S’gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meerdere weggebruikers hadden melding gemaakt van veel rookontwikkeling nabij de kruising Kerklaan. Een inwoner nabij het Perron was daar tuinafval en oude kerstbomen aan het verbranden. Het spektakel trok bekijks van omwonenden, met de wind had men echter niet goed rekening gehouden, deze zorgde ervoor dat het verkeer dusdanig hinder onderving dat men melding maakte bij de politie. De man was toen de brandweer ter plaatse kwam het vuur al aan het doven, waarschijnlijk geschrokken van de ontstane rookontwikkeling.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.