Gemeente Zuidplas ook bereikbaar via WhatsApp

Bellen,schrijven langsgaan of mailen, allemaal manieren om de gemeente Zuidplas te bereiken.Vanaf heden is het nu ook mogelijk om via Whats app kontakt te zoeken met de gemeente.
Inwoners of ondernemers die een vraag of een opmerking willen doorgeven kunnen contact opnemen via het WhatsApp-nummer 06 51 96 46 99.
Met de toevoeging van WhatsApp wil Zuidplas inspelen op de behoefte van inwoners om digitaal in contact te komen met de gemeente op de manier die hen het beste past.

Waarom WhatsApp?
De gemeente wil op deze manier snel en simpel een antwoord kunnen geven op vragen of opmerkingen van de inwoners. WhatsApp is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om met de tekst een afbeelding mee te sturen Op deze manier kunnen inwoners en ondernemers gemakkelijk een vraag of opmerking stellen, aldus de gemeente Zuidplas.
WhatsApp is een gratis App voor uw mobiele telefoon waarmee gratis berichten verstuurd en ontvangen kunnen worden. U kunt ook simpel foto’s, video’s en geluidsopnames sturen.

Hoe werkt het?
Stuur uw vraag of opmerking naar de gemeente via WhatsApp naar nummer 06 51 96 46 99. Tijdens kantooruren beantwoorden zij uw vragen zo snel mogelijk. Bij complexe vragen neemteen medewerker van de gemeente mogelijk op een andere manier contact met u op.

Het is niet mogelijk om dit nummer te bellen of sms’en.De gemeente beantwoordt alleen individuele WhatsApp-gesprekken en versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.