Jubileum Jostiband met optreden van Joost uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Groot feest afgelopen maandag 6 augustus in het Ziggo Dome in Amsterdam en zeker ook feest voor Joost uit ons Nieuwerker aan den IJssel. Joost mocht namelijk optreden tijdens het 50 jarige jubileum concert van de Josti band in de Amsterdamse poptempel. Daar traden tesamen met de Jostiband band vele artiesten op en kwamen voor velen dromen uit. Zo ook voor Joost. Op de internetpagina van de Gemiva groep is te zien dat hij mocht optreden met Guus Meeuwis.  De dag na het optreden mocht hij lekker een dagje vrijaf valt te lezen maar het zal nog zeker lang nagenieten zijn van dit grote feest.

Zaterdagavond 10 september zal het concert worden uitgezonden op NPO 2 om 20:30 uur

Joost in concert met Guus Meeuwis.

    Joost in concert met Guus Meeuwis.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.