Politie vind hennepkwekerij na tip

Politieagenten  troffen woensdag 29 juni om ongeveer 10:15 uur een hennepkwekerij aan in een woning aan de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Een getuige deed op donderdag 23 juni een melding van verdachte omstandigheden rondom de woning. Aan de hand van deze melding is een onderzoek gestart. Toen de agenten op woensdag 29 juni om 10:15 uur een kijkje namen in de woning troffen zij de kwekerij met circa 280 hennepplanten aan. De planten en alle toebehoren van de kwekerij zijn in beslag genomen. Op dit moment zijn er nog geen verdachten aangehouden. De recherche doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij en de diefstal van stroom.

dimage

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.