Start verkoop 37 gasloze woningen

Op zaterdag 6 oktober 2018 gaan 37 gasloze woningen in deelplan het Groene Noorden in Nieuwerkerk aan den IJssel in verkoop.

Het Groene Noorden is de vijfde fase van de wijk Esse Zoom. En met deze vijfde fase worden voor het eerst in deze wijk woningen gebouwd zonder gasaansluiting. Het plan bestaat uit 21 rijwoningen, 4 brede rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen.

Zaterdag 6 oktober 2018 gaan de 37 gasloze woningen in verkoop. De start verkoop is van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Van der Valk Hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel, Parallelweg Zuid 185 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bekijk voor meer informatie de website: www.essezoom-duravermeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.