Auto’s doelwit van criminaliteit

2 meldingen dit weekend van de Nieuwerkerkse Buurtapp waarbij dit keer auto’s het doelwit waren.

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juni vond er een inbraak plaats in een werkbus plaats die geparkeerd stond op de parkeerplaats van de Reigerhof aan de kant van de Jumbo/apotheek en de zijuitgang van het Dianthus. Bij deze kraak in de werkbus van Autoklimaat is voor veel geld aan gereedschap meegenomen. De kraak heeft waarschijnlijk plaats gevonden tussen 23:30 uur en 07:00 uur.

Tussen vrijdagavond 1 juni 2018 19:00 uur en zaterdagmiddag 2 juni 2018 12:30 uur is er een personenauto gestolen in de omgeving van de Parallelweg -Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook hier is de politie op zoek naar getuigen.
Heeft u iets gehoord, gezien, een signalement van de mogelijke dader(s) en/ of camerabeelden welke u kunt terugkijken? Geef dit door aan de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.