Reigerhof strijdtoneel om zwevende kiezer

Op de laatste zaterdag voor de gemeenteraadverkiezingen 2018 wordt door de politieke partijen alles uit de kast gehaald om de zwevende kiezer voor zich te binden. Tijdens een verkiezingsmarkt in het winkelcentrum zijn alle partijen aanwezig.

Omroep Zuidplas zal met een speciale editie van het populaire ochtendprogramma “Zuidplas in het Weekend” live vanuit winkelcentrum Reigerhof uitzenden tussen 09:00-11:00 uur. In deze uitzending zullen de politieke kopstukken van de 8 partijen met elkaar het debat aangaan. En heeft u als winkelend publiek een vraag, dan kunt u die uiteraard stellen aan de diverse partijen. Luisteren dus naar Omroep Zuidplas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.