Sportverenigingen presenteren plan nieuwe sporthal tijdens debat

Een tweede sporthal naast de huidige sporthal de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat is het plan van de sportverenigingen CKV (korfbal) NGV( turnvereniging) en De Nieuwerkerkse hockeyclub NHC de IJssel.

Met dit plan zou het ruimtetekort van deze Nieuwerkerkse sportverenigingen tot het verleden moeten zijn. NHC de IJssel zou graag in de winter zaalhockey willen gaan spelen en door het promoveren van de korfbalclub CKV naar de hoofdklasse wordt de huidige sportfaciliteit veel te klein. Bij de turnvereniging uit Nieuwerkerk trainen honderden leden noodgedwongen op diverse locaties in de wijde omgeving van de gemeente Zuidplas, een alles behalve ideale situatie.
Op woensdag 7 maart organiseren de sportverenigingen gezamelijk een Sportdebat in de sporthal de Kleine Vink. Tijdens dit debat zullen lokale politieke kopstukken aanwezig zijn om het debat aan te gaan. De plannen zullen om 18:30 uur worden gepresenteerd met aansluitend het debat. De Kleine Vink is te vinden aan de Steenbakkerij 2 ( tegenover de Hornbach).

Eén gedachte over “Sportverenigingen presenteren plan nieuwe sporthal tijdens debat

  • 10 februari 2018 om 22:26
    Permalink

    Vreemd die op de kleine vink lijkt niet heel veel gebruikt te worden op uitzondering van de korfbal. Daarbij zijn de plannen voor de kleine vink industie toch al aan de gang?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.